Villkor för dig som medvärd

Du som vill vara medvärd i en webbsändning för att nå ut med ditt budskap och/eller varumärke skickar din förfrågan på Boka-sidan

Vi erbjuder i nuläget två tider per vecka, måndag kl 10.15 eller torsdag kl 12.15. Vi har valt dessa tider då vi tänker oss att deltagarna ska kunna vara med under exempelvis sin förmiddags- eller lunchrast.

För mjukvaran svarar WebinarNinja och du kan läsa deras villkor här.

Villkoren för att använda tjänsten från Fem snabba är följande:

Fem snabba ansvarar för att sätta upp webbseminariet och förse dig med länkar du kan dela i nyhetsbrev och sociala medier.

Marknadsföring

Ditt webbseminarium marknadsförs på LinkedIn och Facebook, via Fem snabbas egna kanaler. För bästa spridning rekommenderas även du att kommunicera ut länkar för anmälan. Vi ser det som ett gemensamt arbete att fylla ditt webbseminarium med intresserade åhörare.

Deltagarna

Deltagarna ger Fem snabba förtroendet med sina uppgifter i form av namn och mejladress. Efter sändningen görs ett utskick till alla anmälda från Fem snabba med en liten sammanfattning och dina länkar och eventuella erbjudanden. Vi förmedlar inte deltagarnas mejladresser till medvärden, vi uppmuntrar dock deltagarna att själva ta kontakt med dig och inkluderar gärna länkar till både webbplats, sociala medier och plats för anmälan för ditt nyhetstbrev (om tillämpbart).

Priser

* Priser anges utan moms och faktureras vid bokning.

Friskrivning

Publik

Fem snabba garanterar inte besökare på din sändning. Vi jobbar hårt och aktivt med sociala medier – Facebook och LinkedIn – samt nyhetsbrev för att locka åhörare till våra sändningar. 

Teknik

Fem snabba använder sig av det webbaserade verktyget WebinarNinja. Efter ca fyra års användande anser vi det vara synnerligen driftsäkert, dock kan saker utanför vår kontroll ställa till det. Om din sändning inte kan genomföras på grund av teknikstrul från Fem snabba eller WebinarNinja erbjuds du en ny tid utan kostnad. I övrigt utgår ingen ersättning.

Såhär går det till:

Steg 1

Läs villkoren och skicka din bokningsförfrågan

I bokningen kan du välja vilken dag du önskar ha din sändning, notera dock att den är bekräftad först när du fått besked. En dag kan vara upptagen även om man inte kan se en sändning här på sidan.

Steg 2

Bekräftelse

Vi kontaktar dig och bekräftar din bokningsförfrågan. Om den dag du önskat inte är tillgänglig får du förslag på andra tider. När vi kommit överens bekräftar vi detta mejlledes.

Steg 3

Webbseminariet förbereds

En sändning sätts upp i WebinarNinja. Du får länkar till anmälningssidan du kan granska, och om du godkänner sedan dela i dina sociala medier, nyhetsbrev, hemsida osv.

När du godkänt anmälningssidan skickas fakturan, betalningsvillkor 7 dagar.

Steg 4

Marknadsföring

Fem snabba presenterar dig och ditt föredrag på hemsida samt LinkedIn och Facebook. Betald annonsering görs med input från dig om målgrupp, och ingår i din avgift.

Vill du lägga mer annonsering på sändningen står du för det själv i dina egna kanaler. Du kan också köpa ytterligare annonsering av oss om du vill att vi tar hand om det helt.

Steg 5

Testning

Inför din sändning erbjuds du en genomgång av systemet om du så önskar. I ett testseminarium får du då möjlighet att ansluta och använda funktioner som att dela skärm och visa presentationer.

Steg 6

Webbsändningen genomförs

15 effektiva minuter levereras till åhörarna. Kort och kärnfullt får de ta del av ditt budskap, och om tid finns hinner vi kanske med frågor som kommer in via chatten.

Tänk på följande vid sändningen:

  • Ha en neutral bakgrund
  • Sitt inte med ryggen mot ett fönster då du hamnar i motljus och inte syns tydligt. Vänd hellre på dig och låt ljuset från fönstret falla på dig. (Detta får ju givetvis anpassas beroende på yttre omständigheter som t.ex. skarpt solljus.)
  • Stäng av eventuella synkroniseringar till moln för att ha bästa möjliga tillgänglighet på bandbredd
  • Försök sitta på en plats som inte är utsatt för externa ljud som kan upplevas störande
  • Tänk på var du har kameran – det är lätt att man fastnar i sin egen bild på skärmen, lyft istället blicken till kameran vilket ger en bättre kontakt med åhörarna

Steg 7

Din inspelning blir klar

En inspelad version av ditt föredrag skickas ut till alla deltagare, samt publiceras på WebinarNinjas plattform, vilket gör dig sökbar även där.

Om någon ser informationen lite sent kan de ändå fylla i sina uppgifter och ansluta och se din föreläsning i efterhand.

Steg 8

Efterarbete

De frågor som kommer in under sändningen och eventuellt inte hinner besvaras sammanställs i ett mejl till dig som du uppmuntras besvara. Därefter skickas mejl med svaren, en sammanfattning av webbsändningen och dina länkar och eventuella erbjudanden ut till de som tog del av ditt föredrag. Dessa mejl skickas ut från Fem snabba pga GDPR.

Steg 9

Boka igen!?

Förhoppningsvis tycker du det var så kul att du vill köra en gång till? Du kan alltid kontakta oss via bokningsformuläret eller direkt via mejl till info@femsnabba.se.