Vad är Fem snabba?

Fem snabba är en webbseminarium-serie som sänds på torsdagar kl 12.15. eller måndagar 10.15.

Sändningen är max femton minuter lång och ska på ett kärnfullt sätt ge dig fakta, förståelse och kunskap kring ett specifikt ämne.

Vad handlar Fem snabba om?

Ämnena i Fem snabba kan vara väldigt varierande. Det kan vara allt från politik till näringsliv och företagande. Vi vill genom detta formatet göra svåra ämnen mer lättillgängliga för den breda allmänheten.

Vem står bakom Fem snabba?

Bakom Fem snabba står Veronika Berg från Hemsideverkstaden i Mark. Hon har lång erfarenhet av att hantera livesändningar i det webbaserade verktyget WebinarNinja och kan även fungera som moderator i sändningarna.

Vad kostar det?

Vi försöker att i mesta möjliga mån ha våra sändningar kostnadsfria för deltagarna. För den som vill vara värd för en sändning finns en avgift som inkluderar teknik, marknadsföring mm. Läs mer i våra villkor.

Hur deltar jag som åhörare?

Om du ser något föredrag du vill ta del av klickar du på anmälningsknappen och fyller i ditt namn och din mejladress. Därefter kommer systemet att skicka ut länkar till dig, med bekräftelse men också fem minuter innan vi sätter igång. Den länken följer du för att ansluta till mötet. Du behöver inte ladda ner något program eller skapa något konto.

Du är inte med varken med bild eller ljud, men du har möjlighet att ställa frågor eller skicka hälsningar i en chatt. 

På grund av att vi är strikta med att hålla tiden kan vi inte garantera att dina meddelanden läses upp i sändning, men vi försöker alltid skicka ut svar på frågor i efterhand.